FC Utrecht en De Kroon Facilitaire Diensten hebben de huidige samenwerking verlengd met drie seizoenen. De Kroon Facilitaire Diensten zal ook de komende jaren de schoonmaak van de tribunes in Stadion Galgenwaard en specialistische reiniging blijven verzorgen. Vanuit de sponsorovereenkomst blijft De Kroon Facilitaire Diensten tevens verbonden aan de FC Utrecht Business Club en zal de cornerboarding voor de Bunnik-Side en de City-Side aan de rand van het veld zichtbaar blijven.
 
Utrechts bedrijf
De Kroon Facilitaire Diensten is al vele jaren een trouw lid van de FC Utrecht Business Club. Paulo Steverink, Financieel Directeur bij FC Utrecht is blij met het verlengen van de samenwerking. “Bij FC Utrecht hechten wij veel waarde aan onze bestaande en trouwe relaties. De Kroon Facilitaire Diensten is al jaren een betrouwbare partner en daarnaast een echt Utrechts bedrijf. Samenwerken met organisaties uit de regio, ook dat past bij onze club. Wij zijn dan ook zeer content met de verlenging van de bestaande afspraken.“
 
Thuis bij FC Utrecht
Als Sales Manager bij De Kroon Facilitaire Diensten komt Brenda de Kroon met veel plezier bij FC Utrecht. “De Kroon en FC Utrecht zijn al vele jaren aan elkaar verbonden. Als familiebedrijf voelen wij ons meer dan thuis bij FC Utrecht, onze organisatie en FC Utrecht hebben veel raakvlakken. Ook wij zijn trots op de huidige samenwerking en kijken er naar uit om ook komende drie seizoenen actief te zijn binnen de club.”
 
Over De Kroon
Gediplomeerd schilder Kees de Kroon Senior stond aan de basis van wat nu De Kroon Facilitaire Diensten heet. Begin 1940 leende hij een handkar, kocht wat emmers, sponzen en zemen en begon hij als glazenwasser. Door in te spelen op de toenemende vraag naar volledige ontzorging op het gebied van facilitaire diensten bij bedrijven en particulieren aan huis, groeide het eenmanszaakje al snel uit tot een bloeiende onderneming dat de verzorging van alle services in en rond gebouwen uit handen kan nemen. Dit op het gebied van schoonmaak, catering, ongediertebestrijding, beveiliging en groenvoorziening. Ook beschikt de organisatie over een vergadercentrum “Meeting Partners” op de 12e etage van de kantoortoren op de Churchilllaan 11 te Utrecht. Inmiddels draait de organisatie met haar medewerkers al ruim 78 jaar als multidisciplinaire dienstverlener op volle toeren. Binnen alle onderdelen van de organisatie staat ook MVO hoog in het vaandel. Voor meer informatie: www.dekroon.com & www.dekroon.com/mvo.