Op vrijdag 5 oktober speelt FC Utrecht in Stadion Galgenwaard tegen NAC Breda. Voorafgaand aan dit duel speelt het Business Club team van FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch, het trainingscomplex van de FC, tegen het Business club team van NAC Breda. Het FC Utrecht Business Club team zal deze avond onder leiding staan van niemand minder oud-speler Gert Kruys. Na afloop van de wedstrijd wordt er koers gezet richting Stadion Galgenwaard voor het Eredivisie-duel tegen de Brabanders. Deel uitmaken van de selectie van FC Utrecht Business? Lees dan snel verder!
 
Business Club leden van FC Utrecht kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd tegen de Bredanaars op vrijdag 5 oktober. Er zijn 17 plekken beschikbaar binnen de selectie van Gert Kruys, dus ben er snel bij! Deelname is kosteloos en een compleet wedstrijdtenue wordt voor deze wedstrijd beschikbaar gesteld door Sponsor H.V.C. Maarssen.
 
Het programma voor vrijdag 5 oktober ziet er als volgt uit:
 
15.45 uur            Verzamelen voor Stadion Galgenwaard, gezamenlijk lopen naar Zoudenbalch
16.00 uur            Omkleden en warming-up
16.45 uur            Aftrap Business Club voetbal (2 x 30 minuten en 5 minuten rust)
17.50 uur            Einde wedstrijd, douchen en omkleden
18.15 uur            Gezamenlijk vertrek naar Stadion Galgenwaard
18.30 uur            Aankomst ’t Wed & Waard Lounge
20.00 uur            Start hoofdwedstrijd FC Utrecht - NAC Breda.
23.45 uur            Stadion Galgenwaard gesloten

Aanmelden Business Club Voetbal
Aanmelden voor het Business Club Voetbal kan via DEZE pagina.