Brockmeyer Jobmarketing Experts is per direct lid van de Business Club van FC Utrecht en zal tijdens de thuiswedstrijden van de FC op de LED-Boarding in Stadion Galgenwaard te zien zijn. Brockmeyer brengt de vacature bij jouw ideale kandidaat.

In een voor werkgevers steeds lastigere arbeidsmarkt helpt Brockmeyer Jobmarketing Experts organisaties met hun personeelswerving. Door middel van data gedreven recruitment verspreiden zij vacatures heel gericht op vacaturesites en social media. Zo bereiken zij voor iedere vacature sneller de allerbeste kandidaten. En doordat klanten van Brockmeyer meeprofiteren van collectief inkoopvoordeel, besparen zij vaak ook nog eens fors op de kosten voor het invullen van de vacature.

Directeur van Brockmeyer en mede-eigenaar Maurits Pater was vroeger al groot fan van FC Utrecht en ziet het lidmaatschap bij de Business Club van FC Utrecht als een jongensdroom die uitkomt. “Als ondernemen in je bloed zit, heb je nu eenmaal andere dromen dan profvoetballer worden,” grapt Maurits. “Maar even serieus, in 2009 heb ik Brockmeyer samen met mijn broer Joris opgericht. Brockmeyer is de achternaam van onze moeder. Een écht familiebedrijf dus! Voor ons is een warme, familiaire sfeer erg belangrijk. FC Utrecht voelt als zo’n familie. Een warm bad, verbonden door passie voor deze mooie club. Toen de mogelijkheid zich voordeed om toe te treden tot die familie, hoefden wij daar niet lang over na te denken. We zijn trots dat we daar deel van uit mogen maken.”

Ook FC Utrecht is uiteraard blij met de aansluiting van Brockmeyer Jobmarketing Experts. “Een sterk groeiend en innovatief bedrijf past bij wat FC Utrecht wil uitstralen,” aldus Commercieel Directeur Joost Broerse. “Wij rekenen op een vruchtbare samenwerking voor beide partijen.”

Benieuwd naar de dienstverlening van Brockmeyer? Vraag een gratis en vrijblijvend wervingsadvies op maat aan via www.brockmeyer.nl en ontdek zelf de voordelen van data gedreven personeel werven. Geef bij je aanvraag aan dat je lid bent van de FC Utrecht Business club en je ontvangt nog eens 10% extra korting bovenop het standaard inkoopvoordeel van Brockmeyer.