Yes! Het is zover! Het is zaterdag 4 augustus en vandaag is de Open Dag van FC Utrecht! In dit overzicht lees je alles wat je moet weten over het jaarlijkse festijn in en rondom Stadion Galgenwaard.

De Open Dag begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is natuurlijk gratis!

De presentatie van de spelers is in Stadion Galgenwaard en begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur kun je op een plekkie op de Noordtribune gaan zitten. Je kunt de tribune bereiken via de promenades.

Ook dit jaar zijn er weer rondleidingen, gratis natuurlijk! De rondleidingen beginnen bij de ijzeren trap naast de grote merchandisingkraam op het voorterrein van Stadion Galgenwaard. Er zijn rondleidingen tussen 12.00 en 13.45 uur en tussen 15.30 en 16.30 uur.

Voor de kids: de Dolle Zweefmolen, springkussens, een pannaveld en speedschieten. En voor wie écht lef heeft: de Adrenalator. Nog zo’n toffe attractie: de Heartbreaker, een thrillride om nooit te vergeten!

Selfies met de spelers? Je handtekeningenboekje aanvullen? De spelers en stafleden van FC Utrecht zijn van 15.30 tot 16.30 uur op het voorplein van Stadion Galgenwaard.

Er zijn optredens van Martin van Doorn, Rik Hoogland, Marco Kraats én dj Tony Junior.

Kom je met de fiets? Op het Westterrein is een fietsenstalling.

Kom je met de auto? Parkeren kan in parkeergarage P3. Aan parkeren in P3 zijn kosten verbonden.

Food en drinks? Plenty! Er is onder meer thee, koffie, frisdrank, ijs, slush puppy, bier, tosti’s, broodje hamburger, hotdog, broodje Unox en pizza. Bij de barren kun je betalen met pin en de FC Utrecht Betaalkaart. Je kunt je Betaalkaart opladen bij de kassa-unit die in de buurt van de spelersbus staat.

Ook de sponsors van FC Utrecht halen vandaag alles uit de kast. HIER lees je wat ze zoal voor je in petto hebben vanmiddag.  

Ook vandaag wordt het warm, zo is de verwachting. Bij de toiletgebouwen staan bekertjes, die je zelf met kraanwater kunt vullen. Het is belangrijk om voldoende te drinken, zeker als het warm is.

Er is – echt waar! – zelfs een kapper aanwezig vanmiddag, zodat je een frisse coupe kunt scoren. Je komt ook Mini Soccer tegen, een kraampje van VriendenLoterij, FOX Sports, tijdschrift Goal en de eSports-tak van FC Utrecht.

Het nieuwe tenue van FC Utrecht scoren? Dat kan natuurlijk bij de kraam op het voorplein. Je kunt daar met contant geld betalen én pinnen.

Je Seizoenkaart voor het nieuwe seizoen kun je aanschaffen bij de stand van de afdeling Ticketing van FC Utrecht. Die vind je midden op het terrein.