Onder 13 was afgelopen weekend afgereisd naar het toernooi in Deventer.
 
Het was een wisselvallige dag qua weersomstandigheden. De zon en de stevige regenbuien wisselden elkaar af. We kwamen goed uit de startblokken. AFC Amsterdam en CSV Apeldoorn werden in een kort tijdbestek met ruime cijfers verslagen. De volgende wedstrijd stond Go Ahead Eagles op het programma, tevens hadden we een debuterende keeper op de goal Tyron (onder 12). We waren iets minder swingend dan de voorgaande wedstrijden, maar ook deze wedstrijd werd gewonnen.

In de finale stond FC Twente op het programma. Beide teams hadden alles gewonnen in de groepsfase. De wedstrijdduur was 25 minuten. Het swingende voetbal van de 1e twee wedstijden was weer helemaal terug. We creëerden veel kansen. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong. In de laatste 7/8 minuten waren we het helemaal kwijt. Uit het niets scoorde FC Twente de afsluitingstreffer. Vervolgens konden we de bal niet meer in de ploeg houden en kwam Twente met wat geluk op 2-2. In de laatste 2 minuten scoorde FC Twente ook nog de 2-3. Er was geen tijd meer voor ons om de achterstand nog recht te trekken.
 
We hebben een prima toernooi gespeeld, maar met een bittere nasmaak.
 
Volgende week staat er een tweedaags toernooi op het programma voor de onder 13.