Niet één, niet twee maar drie tenues van FC Utrecht zijn vanaf nu verkrijgbaar! Het thuistenue, het uittenue én het derde tenue kun je vandaag al scoren tijdens de Open Dag én in de FCUtrecht.nl Webshop!

De kenmerkende diagonaal is terug op de voorkant van het nieuwe thuisshirt. Het shirt, dat is voorzien van ClimaTec High Technical Fibre, krijgt extra allure dankzij de vele details. Kijk bijvoorbeeld eens naar het kraagje, naar de badge met daarop de Domtoren, naar de subtiele FCU-weergave en naar de voor hummel kenmerkende chevrons, aan de zijkanten van het shirt.
Het spettert van het beeldscherm af: het nieuwe uitshirt van FC Utrecht. De spannende, krachtige kleurencombinatie maakt het shirt tot een stoere blikvanger. Heel subtiel is de voor FC Utrecht kenmerkende diagonaal erin verwerkt en daarnaast bevat het shirt tal van andere details die het tot een must have maken voor de echte FC Utrecht-supporter.

De lancering van het uitshirt brengt ook een mooie actie: Bij verlenging én nieuwe contracten van 12 of 24 maanden bij Tele2 krijg je het nieuwe uitshirt van FC Utrecht gratis. Hier vind je meer informatie over die actie.
Ook voor het derde shirt van FC Utrecht van dit seizoen geldt dat de diagonaal erin is verwerkt op zowel de voor- als de achterkant. De unieke kleurstelling maakt van het nieuwe derde shirt van de FC uit de Domstad een echte blikvanger.