Gisteren vond op Sportcomplex Zoudenbalch de opening van het FC Utrecht Business seizoen plaats. De selectie van hoofdcoach Jean-Paul de Jong werd voorgesteld, waarna de aanwezigen genoten van een BBQ. De belangstelling vanuit de Business Club was groot: Meer dan 200 Business Club leden waren aanwezig.

Bij binnenkomst ontvingen iedereen een aperitief dat werd aangeboden door Business Club Lid W3 Wijnen. Vanaf een volle tribune werden de Business Club leden vervolgens welkom geheten door Gert Kruys (ambassadeur FC Utrecht Business), Frans van Seumeren (Grootaandeelhouder FC Utrecht) en Paul Verhoeff (Voorzitter van de Raad van Commissarissen). ‘Meer dan 90 bedrijven sloten zich sinds de winterstop aan bij FC Utrecht Business’, aldus Paul Verhoeff. ‘We zijn trots op alle bedrijven die geloven in het verhaal van de club en werken er hard aan de Business Club nog verder uit te bouwen’.

Hierna was het de beurt aan de selectie en technische staf van FC Utrecht. Per linie werden de selectiespelers van de FC het veld op gehaald en voorgesteld door Gert Kruys. De spelers waren eensgezind over de kansen voor het seizoen 2018-2019: ‘We hebben een groep die sterk genoeg is om de Play-offs te kunnen halen en hopen hierin Europees Voetbal te kunnen bewerkstelligen.’

Na de presentatie genoten de aanwezigen van een uitgebreide BBQ, perfect verzorgd door huiscateraar Maison van den Boer. De koks maakten gebruik van BBQ’s die beschikbaar werden gesteld door Business Club Napoleon Grills. Business Club leden hadden uitgebreid de mogelijkheid tot netwerken en verlieten met het ondergaan van de zon Sportcomplex Zoudenbalch. Een succesvolle aftrap van het nieuwe Business Seizoen, waarin nog veel events gaan volgen!