Aanvallende versterking voor FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad heeft zich verzekerd van de diensten van Jean-Christophe Bahebeck. De 25-jarige spits komt per direct over van Paris Saint-Germain en heeft een contract getekend tot medio 2020, met daarin een optie tot verlenging van de overeenkomst tot medio 2022.
 
Voormalig Frans jeugdinternational Bahebeck deed in sterke competities als de Ligue 1 en Serie A al een pak ervaring op en speelde ook de nodige partijen in de Europa League en Champions League. Op huurbasis speelde de aanvaller vorig seizoen 6 Eredivisiewedstrijden namens FC Utrecht. Daarin kwam Bahebeck tot 3 doelpunten. Een achillespeesblessure weerhield hem ervan vaker in actie te komen voor de Domstedelingen, waarop hij terugkeerde bij zijn club Paris Saint-Germain. Van die Franse grootmacht heeft FC Utrecht de spits nu definitief overgenomen.
 
“Het is geweldig dat we de selectie van deze kwaliteitsimpuls kunnen voorzien”, reageert Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “Aan de transfer van Jean-Christophe gaat een heel lang, intensief traject vooraf. Dat het ons vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog is gelukt hem vast te leggen, stemt zéér tevreden. Jean-Christophe heeft vorig seizoen in een korte tijd veel indruk gemaakt. Hij beschikt over veel snelheid en is doelgericht. Vorig seizoen raakte hij al snel geblesseerd, maar nu is hij weer helemaal fit en vastberaden om een goed seizoen te draaien. We gaan er alles aan doen Jean-Christophe zo snel mogelijk wedstrijdfit te krijgen.”