De FC Utrecht-spelers Fabian de Keijzer en Mohamed Mallahi maken deel uit van de voorlopige selectie van Oranje Onder 19. De ploeg van bondscoach Maarten Stekelenburg speelt binnenkort vriendschappelijke interlands tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland (uit) en Tsjechië (thuis).

Stekelenburg maakt op vrijdag 31 augustus bekend met welke definitieve selectie hij de duels met de Engelsen (woensdag 5 september) en Tsjechen (zaterdag 8 september) in gaat.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 19:
Issam El Maach (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Mitchell Bakker (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Myron Boadu (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Kjell Scherpen (FC Emmen), Daniël van Kaam (FC Groningen), Ludovit Reis (FC Groningen), Tapmahoe Sopacua (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Noah Lewis (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Davy van den Berg (PSV), Koen Oostenbrink (PSV), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Rico Zeegers (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Zakaria Aboukhlal (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Levi Bouwense (Sparta Rotterdam), Thomas Buitink (Vitesse).