Afgelopen zondag konden Business Club leden in de ‘t Wed & Waard Lounge voor het eerst deelnemen aan de SWOOP-Pool. Voorafgaand aan FC Utrecht – PEC Zwolle kon op de speciale pool-formulieren de rust- en eindstand van de wedstrijd worden voorspeld.  Joost van Gerrevink voorspelde de 2-0 rust- én eindstand juist en won zo een refurbished iPad, aangeboden door SWOOP. Deze iPad werd na afloop van de wedstrijd overhandigd door Gert Kruys (ambassadeur van FC Utrecht Business) en FC Utrecht-speler Gyrano Kerk. Vanaf nu maken aanwezigen in de ‘t Wed & Waard Lounge van Stadion Galgenwaard bij iedere thuiswedstrijd van FC Utrecht in de Eredivisie kans op een door SWOOP aangeboden iPad.
 
Joshua Kappen, Directeur van SWOOP: “Bij SWOOP hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. We zijn blij met de samenwerking met FC Utrecht. Op deze manier zijn we naast onze winkel in het stadion ook zichtbaar voor de Business leden.”
 
Over SWOOP
SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat de levensduur van elektronische apparaten aantoonbaar verlengd kan worden. Bij SWOOP kunt u terecht voor de aankoop, reparatie of inruil van mobiele apparaten, waarbij u altijd profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuw apparaat, maar dan aantrekkelijk geprijsd. Kijk op swoop.nl voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom in de SWOOP winkel links naast de hoofdingang van het stadion.
 
Bent u zakelijk geïnteresseerd in SWOOP, neem contact op met Karijn Kuijpers via k.kuijpers@swoop.nl of 06 13138484.
 
Ook aanstaande zondag voorafgaand aan FC Utrecht – VVV-Venlo kan in de ‘t Wed & Waard Lounge weer deelgenomen worden aan de SWOOP-Pool!