Nieuw: FC Utrecht Private Lease. Supporters van FC Utrecht kunnen nu, bij het leaselabel van hun favoriete club, tegen een scherpe prijs een Opel leasen. Daartoe hebben leasemaatschappij Arval, Opeldealer Henri & Herman en FC Utrecht de handen ineengeslagen.

FC Utrecht Private Lease. Dat staat synoniem voor een uitstekend leaseproduct voor een scherpe prijs. “Al het gedoe rondom een auto, dat besteed je uit aan Arval. Dát is één van de vele voordelen van FC Utrecht Private Lease, dat een echt all-in product levert,” zegt Onno Bierhoff, directeur SME & Private Lease van Arval. Dus: geen schadevrije jaren nodig, geen waarborgsom, standaard een laag eigen risico én de scherpste prijs.

Een Opel leasen bij FC Utrecht Private Lease, dat is ook: een vast bedrag per maand, waarop je kunt vertrouwen. En een leuk extraatje: bij het afsluiten van een leasecontract bij FC Utrecht Private Lease krijg je het nieuwe thuis- of uitshirt cadeau!

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht die een leasecontract afsluiten bij FC Utrecht Private Lease vallen met hun neus in de boter: zij krijgen één dag als VIP bij FC Utrecht aangeboden. Samen met een vriend/familielid/kennis kunnen zij een thuiswedstrijd van FC Utrecht beleven als VIP. Dat betekent: je auto parkeren bij Stadion Galgenwaard, de wedstrijd bekijken vanuit een luxe seat op de hoofdtribune en in de watten gelegd worden in de ’t Wed & Waard Lounge, waar gezorgd wordt voor de heerlijkste gerechten, je favoriete drankjes en live entertainment.

Meer informatie over FC Utrecht Private Lease: www.fcutrecht.nl/privatelease