Doelman Maarten Paes is door bondscoach Bert Konterman op de voorlopige spelerslijst van Oranje Onder 20 gezet voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Portugal Onder 20.

Op vrijdag 31 augustus maakt keuzeheer Konterman bekend met welk gezelschap hij begin september afreist naar Portugal. Daar, op donderdag 6 september in Estoril, spelen de Nederlandse talenten een oefeninterland tegen hun Portugese leeftijdsgenoten.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Che Nunnely (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Noa Lang (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Jelle Duin (AZ), Owen Wijndal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Maarten Paes (FC Utrecht), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Javairo Dilrosun (Hertha BSC, Duitsland), Leandro Fernandes (Juventus, Italië), Tahith Chong (Manchester United, Engeland), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Joel Piroe (PSV), Jordan Teze (PSV), Steven Theunissen (PSV), Rodney Kongolo (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Abdoulrahmane Harroui (Sparta Rotterdam), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Michael Woud (Willem II).