Was Stadion Galgenwaard gistermiddag nog het decor van de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – VVV-Venlo, vanavond (maandag) wordt er de Keuken Kampioen Divisie-partij Jong FC Utrecht – NEC gespeeld. Het treffen tussen de Utrechtse beloftenploeg en de Nijmeegse titelkandidaat begint om 20.00 uur.

Voor Jong FC Utrecht dient in de beginfase van het seizoen de ene na de andere confrontatie met ploegen waarvan veel wordt verwacht zich aan. De formatie van trainer/coach Robin Pronk beet vorige week het spits af in Deventer, waar het ambitieuze Go Ahead Eagles een maatje te groot bleek (5-0). Vanavond wacht dus een duel met titelkandidaat NEC en daarna volgen partijen tegen Telstar (zesde vorig seizoen), Jong PSV (vijfde), Almere City FC (negende), SC Cambuur (achtste) en MVV Maastricht (tiende).

Van NEC wordt veel verwacht
Van tegenstander NEC, dat vorig seizoen in de strijd om de titel zijn meerdere moest erkennen in Jong Ajax én het gepromoveerde Fortuna Sittard, wordt ook deze jaargang weer veel verwacht. Onder leiding van clubicoon Jack de Gier moeten de Gelderlanders meespelen in de top van het klassement en is het doel helder: terugkeren naar de Eredivisie. Zelden was wat dat betreft de concurrentie heviger in de Keuken Kampioen Divisie.

Aftrap om 20.00 uur, tickets in Fanshop
De aftrap van de wedstrijd Jong FC Utrecht – NEC is vanavond (maandag) om 20.00 uur. Tickets voor het duel met de Nijmegenaren zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop vanaf 19.00 uur. Er geldt een Clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (Seizoen)Clubkaart kun je maximaal 6 tickets aanschaffen. Niet van de partij? De wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports en FC Utrecht doet via Twitter rechtstreeks verslag.