In de derde speelronde van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie treft Jong FC Utrecht vanavond (vrijdag) Telstar. Het treffen met de Witte Leeuwen begint in Velsen-Zuid om 20.00 uur.

De beloftenploeg van FC Utrecht kwam afgelopen maandag in actie tegen NEC. De Nijmeegse titelkandidaat werd in Stadion Galgenwaard op een 1-0 achterstand gezet, maar kwam snel terug tot 1-1. Bij die score leek het te blijven, totdat het allerlaatste balcontact van de partij de Gelderlanders een 1-2 zege opleverde.

‘Zoveel goede dingen gezien’
‘Dit kan gebeuren, maar het mag eigenlijk niet gebeuren en dan moeten we naar onszelf kijken’, vertelde oefenmeester Robin Pronk van Jong FC Utrecht na de partij tegen de Nijmegenaren. ‘Ik moet ook kijken naar de 94 minuten die we voor de goal gehad hebben’, vervolgde hij. ‘Daarin heb ik zoveel goede dingen gezien.’

Hongerige Witte Leeuwen
Telstar heeft een uitstekend seizoen achter de rug. De voetbaltrots van Velsen-Zuid eindigde op de zesde plaats in de Jupiler League en maakte het in de nacompetitie het uiteindelijk gepromoveerde De Graafschap knap lastig. De Witte Leeuwen zijn hongerig naar nieuwe, sportieve successen. Al deden ze zichzelf de voorbije weken wat dat betreft nog weinig plezier. Telstar verloor van RKC Waalwijk en MVV Maastricht; in beide gevallen met 1-0. De ploeg wacht dus nog op de eerste puntenoogst in de Keuken Kampioen Divisie.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Telstar – Jong FC Utrecht begint vanavond (vrijdag) in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid om 20.00 uur. Flitsen van de partij komen voorbij in het schakelprogramma dat wordt uitgezonden op het open kanaal van FOX. Vanuit de perstribune in Noord-Holland doet FC Utrecht VIA TWITTER bovendien live verslag van de match.