Voor Jong FC Utrecht gaat het vanavond (vrijdag) dan écht beginnen. De beloftenploeg van trainer/coach Robin Pronk neemt het vanaf 20.00 uur in De Adelaarshorst op tegen Go Ahead Eagles tijdens de eerste speelronde van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

“Je merkt het aan het feit dat ze er heel veel zin in hebben en een bepaalde gretigheid tonen”, aldus Pronk, die het gevoel heeft dat zijn team klaar is voor de competitiestart. De mediacrew van FC Utrecht bracht gistermorgen een bezoek aan de laatste training van Jong FC Utrecht in aanloop naar Go Ahead Eagles-uit en sprak naast de oefenmeester ook met spits Nick Venema:
De wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht begint vanavond in Deventer om 20.00 uur. Updates vanuit De Adelaarshorst volgen via Twitter, Instagram en YouTube