Afgelopen zondag speelde FC Utrecht met 1-1 gelijk tegen VVV-Venlo. Tijdens deze wedstrijd droeg Willem Janssen een speciaal voor deze partij geproduceerde aanvoerdersband. Deze werd ditmaal gesponsord door shirtsponsor HiKOKI, dat de band na afloop van de wedstrijd in ontvangst mocht nemen. Ook u kunt dit seizoen aanvoerdersband zijn bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht!

Voor alle resterende vijftien thuiswedstrijden van het huidige seizoen zal een wedstrijdunieke aanvoerdersband worden gemaakt. Deze band wordt speciaal voor FC Utrecht geproduceerd door het bedrijf Aanvoerdersband.com. Sponsoren van FC Utrecht kunnen deze band per thuiswedstrijd ‘adopteren’. Binnen het pakket zitten onder meer extra Business Kaarten voor desbetreffende thuiswedstrijd en het uitreiken van de gesigneerde aanvoerdersband door een (oud-) speler van de FC. Het volledige pakket dat u ontvangt als aanvoerdersbandsponsor is hier terug te vinden.

Zondag was HiKOKI dus de eerste partij die de aanvoerdersband adopteerde. Na afloop van de wedstrijd bezocht Gert Kruys, ambassadeur van FC Utrecht Business, de nieuwe skybox van de shirtsponsor voor een nabeschouwing en het uitreiken van de door Willem Janssen gesigneerde band.

‘Voor ons als nieuwe shirtsponsor was het geweldig om het eerste bedrijf te zijn dat de aanvoerdersband van FC Utrecht sponsorde’, aldus Gert Lamberts, directeur van Hitachi Power Tools Netherlands B.V. (per 1 oktober HiKOKI). ‘Reken er maar op dat de gesigneerde aanvoerdersband een mooie plaats krijgt op ons kantoor in Nieuwegein’. 

Ook sponsor van de aanvoerdersband zijn bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht? Raadpleeg uw Accountmanager of stuur een mail naar Jasper Jacobs, Sales & Marketing Coördinator bij FC Utrecht Business (j.jacobs@fcutrecht.nl), voor de beschikbare wedstrijden.