FC Utrecht is op zoek naar een nieuw eSports-talent. Ben jij 25 jaar of jonger en ga jij samen met Pro Gamer Danny Hazebroek het FC Utrecht eSports-team vormen in het seizoen 2018/2019? Dit is je kans!

De zoektocht naar een nieuw eSports-talent begint met 2 online FIFA18-toernooien (PS4). Voor het deelnemersveld geldt: vol is vol! Je kunt jezelf een voorsprong geven op de concurrentie door je HIER aan te melden voor de exclusieve voorinschrijving. Als je dat doet, krijg je op woensdag 5 september als eerste de kans je in te schrijven voor 1 van de 2 kwalificatietoernooien die worden gespeeld op PlayStation 4.

De online toernooien zijn op woensdag 12 en donderdag 13 september. De 8 spelers die tijdens de online toernooien als beste uit de bus komen, plaatsen zich voor de volgende fase van de zoektocht. Zit het jou in de qualifiers niet mee? Geen ramp: we delen ook 4 wildcards uit voor de volgende fase van de zoektocht. Vul het formulier zo goed en compleet mogelijk in om je kans op een wildcard te vergroten!