Het nieuwe Eredivisie-seizoen voor FC Utrecht staat op het punt van beginnen en daarmee start ook het nieuwe seizoen voor FC Utrecht Business. Op dinsdag 28 augustus trappen wij het Business seizoen officieel af met een BBQ en de presentatie van de selectie én technische staf voor alle leden van FC Utrecht Business op Sportcomplex Zoudenbalch.

Voorstellen selectie en kijkje achter de schermen
De selectie van hoofdcoach Jean-Paul de Jong is in de zomerse transferperiode uitgebreid met zes spelers. Deze week werden de Zweed Emil Bergström en de Fransman Nicolas Gavory vastgelegd door de FC. Alle nieuwe spelers worden, samen met de spelers die gebleven zijn en de technische staf, gepresenteerd op dinsdag 28 augustus. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze avond een uniek kijkje achter de schermen te nemen op Sportcomplex Zoudenbalch, het complex waar zowel de selectie als de volledige jeugdopleiding van de club traint.

Programma dinsdag 28 augustus
Het programma van de Business BBQ op dinsdag 28 augustus ziet er als volgt uit:
16.30 – 17.00 uur: inloop leden FC Utrecht Business op Sportcomplex Zoudenbalch.
17.00 – 17.30 uur: Welkom en voorstellen selectie en technische staf FC Utrecht
17.30 – 19.00 uur: BBQ

Sportcomplex Zoudenbalch is gevestigd aan de Koningsweg 320 in Utrecht en parkeren kan op de parkeerplaats gelegen naast het complex.

Aanmelden leden FC Utrecht Business
Leden van FC Utrecht Business kunnen zich aanmelden voor het eerste event van het nieuwe seizoen via www.fcutrecht.nl/businessbbq. Per bedrijf kunnen zich twee personen aanmelden voor deze avond.

De selectie en technische staf van FC Utrecht, alsook het team van FC Utrecht Business kijkt ernaar uit een groot aantal Business Club leden te mogen verwelkomen op Sportcomplex Zoudenbalch op dinsdag 28 augustus!