Zo’n tienduizend bezoekers genoten afgelopen zaterdag met volle teugen in en rondom Stadion Galgenwaard van al het leuks dat er te doen en beleven was tijdens de Open Dag van FC Utrecht. Niet alleen voor de supporters was het een bijzonder moment, ook de spelers van FC Utrecht genoten die dag. 

Neem bijvoorbeeld Othmane Boussaid. De jonge Belg maakte afgelopen zomer de overstap naar FC Utrecht. Voor hem was dit de eerste Open Dag in de Domstad. 


Voor Rico Strieder is dit niet zijn eerste keer. Of hij ervan heeft genoten? Dat zeker! 


Ook voor nieuweling Joris van Overeem was dit zijn eerste Open Dag bij FC Utrecht. De middenvelder kwam maar niet opdagen toen Korneel Evers hem aankondigde. Zenuwen? Spanning? Welnee, voetbalhumor!Cyriel Dessers genoot ook met volle teugen van de Open Dag. Nog maar vijf nachtjes slapen Cyriel!Naast de spelers van het eerste werden ook de spelers van Jong FC Utrecht gepresenteerd. Redouan El Yaakoubi en Mehdi Lehaire stonden zij aan zij handtekingen uit te delen. 


Dinsdag tekende hij bij FC Utrecht en vier dagen later stond hij al te shinen op de Open Dag: Fransman Nicolas Gavory!