Verdediger Denso Kasius van FC Utrecht is opgenomen in de voorselectie van Oranje Onder 17. De talentvolle achterhoedespeler is één van de dertig spelers die bij bondscoach Peter van der Veen in beeld zijn voor deelname aan een Vierlandentoernooi in Duitsland.

In het toernooi speelt Oranje Onder 17 tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland (7 september, 16.00 uur, Konstanz), Italië (9 september, 16.00 uur, Singen) en Israël (11 september, 10.00 uur, Waldshut Tiengen).

Op maandag 27 augustus maakt Van der Veen zijn definitieve selectie bekend.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 17:
Hugo Wentges (ADO Den Haag), Anass Salah Eddine (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Calvin Raatsie (Ajax), Donny Warmerdam (Ajax), Jaymillio Pinas (Ajax), Kenneth Taylor (Ajax), Max de Waal (Ajax), Neraysho Kasanwirjo (Ajax), Sontje Hansen (Ajax), Mohamed Taabouni (AZ), Ricuenio Kewal (AZ), Ian Maatsen (Chelsea, Engeland), Naoufal Bannis (Feyenoord), Rutger Bax (Feyenoord), Steven van der Sloot (Feyenoord), Tein Troost (Feyenoord), Twan van de Zeeuw (Feyenoord), Joel van Kaam (FC Groningen), Melayro Bogarde (TSG 1899 Hoffenheim, Duitsland), Ki-Jana Hoever (Liverpool, Engeland), Jayden Braaf (Manchester City, Engeland), Dirk Proper (NEC), Syb van Ottele (NEC), Jeremy Antonisse (PSV), Joost de Schutter (PSV), Tijs Velthuis (FC Twente), Denso Kasius (FC Utrecht), Daan Huisman (Vitesse), Million Manhoef (Vitesse).