Zaterdag start het nieuwe eredivisie seizoen 2018/2019 voor FC Utrecht. Dan spelen de Domstedelingen in Eindhoven tegen landskampioen PSV. FCUtrecht.nl sprak in aanloop naar die wedstrijd met hoofdcoach Jean-Paul de Jong.

"Ja ik heb er zin in", begint hoofdcoach De Jong zijn voorbeschouwing op PSV-uit. FC Utrecht speelde ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een aantal oefenwedstrijden tegen onder andere Red Bull Salzburg, Kasimpasa SK, FC Arsenal Tula en Levante UD. "Het is altijd goed dat je met elkaar benoemt wat er beter kan. In de laatste wedstrijd tegen Levante hebben we bijvoorbeeld kunnen zien dat we in de omschakeling efficienter met onze kansen moeten omgaan." De Domstedelingen hebben het vaak lastig in Eindhoven. Het laatste punt dateert van 1996 en de laatste overwinning in competitieverband stamt uit 1980. "Voor ons de uitdaging om toch voor onze kansen te gaan."

Bekijk hieronder de hele voorbeschouwing.