FC Utrecht begint met een verlies aan het nieuwe voetbalseizoen. In Eindhoven wordt het 4-0 voor PSV. Na afloop van dit duel schuift FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdcoach Jean-Paul de Jong.
 
“We wisten vandaag dat we een aardige klus hadden om aan te treden tegen PSV”, begint De Jong zijn nabeschouwing. “Ik had PSV van tevoren heel erg agressief verwacht, omdat ze de nederlaag van afgelopen week goed willen maken. Ik vond dat we daarin heel goed stonden en PSV aardig konden neutraliseren. Alleen in het creëren van kansen hebben we te weinig gebracht.”
 
“Het verhaal is vandaag dat we op drie spelhervattingen onszelf een hele moeilijke wedstrijd bezorgen. Enerzijds is dat de kwaliteit van PSV, anderzijds kunnen we ons verwijten dat we afspraken niet nakomen.” De hoofdcoach van FC Utrecht trekt de volgende conclusie: “De overwinning is verdiend en wij zullen met de punten die we vandaag hebben gezien werk gaan verrichten.”