Aanvaller Bilal Ould-Chikh is niet langer speler van FC Utrecht. Het nog één jaar doorlopende contract van de jeugdinternational is in onderling overleg ontbonden.
 
Ould-Chikh (20) sloot vorig jaar aan bij FC Utrecht en tekende, na een periode waarin hij met zowel de beloftenploeg als de A-kern meetrainde, een contract in de Domstad. Afgelopen seizoen kwam Ould-Chikh, verdeeld over drie optredens, tot 42 speelminuten in de Eredivisie. Met de Utrechtse beloftenploeg voetbalde hij elf partijen in de Jupiler League.
 
“Bilal is een speler met veel talent en potentie. Toen we vorig jaar met elkaar in zee gingen, hadden we allebei de hoop dat hij definitief zou doorbreken en aanhaken bij de selectie van het eerste team. Inmiddels is duidelijk dat dat niet is gelukt”, licht Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam toe. “In onderling overleg hebben we besloten dat het beter is voor Bilal om elders voor een nieuwe kans te gaan. Wij wensen hem daarbij alle geluk toe.”