Voor tien competitiethuiswedstrijden van Jong FC Utrecht is Stadion Galgenwaard dit seizoen de thuisbasis. Negen thuispartijen uit de Keuken Kampioen Divisie werkt de beloftenploeg van de Utrechters deze jaargang af op Sportcomplex Zoudenbalch, dat deze zomer een facelift heeft ondergaan.
 
Op de trainings- en jeugdaccommodatie van FC Utrecht zijn, om Keuken Kampioen Divisie-voetbal mogelijk te maken, onder meer de lichtmasten vervangen en worden de mediavoorzieningen uitgebreid. Ook wordt er een gastenvak ingericht. De faciliteiten van Zoudenbalch worden gefaseerd naar een hoger niveau gebracht. FC Utrecht is verheugd dat het, naast in haar stadion, nu ook Zoudenbalch wedstrijden van de beloften kan hosten. Vorig seizoen moest er nog uitgeweken worden naar Spakenburg. FC Utrecht verwacht hierdoor ook meer jeugdige bezoekers te mogen verwelkomen.
 
Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben gratis entree bij de competitiethuiswedstrijden van Jong FC Utrecht. Wie geen Gouden Seizoenkaart heeft, maar wel een duel van de beloftenploeg wil bijwonen, kan daarvoor tickets kopen via internet en op de wedstrijddagen in de FC Utrecht Fanshop (in het geval er wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard) of bij de sportparkkassa’s (als er gevoetbald wordt op Sportcomplex Zoudenbalch).
 
De wedstrijden die Jong FC Utrecht dit seizoen speelt in Stadion Galgenwaard:
Maandag 27 augustus 2018: Jong FC Utrecht – NEC 
Vrijdag 21 september 2018: Jong FC Utrecht – SC Cambuur
Maandag 1 oktober 2018: Jong FC Utrecht – MVV Maastricht
Maandag 22 oktober 2018: Jong FC Utrecht – FC Twente
Dinsdag 20 november 2018: Jong FC Utrecht – Jong Ajax 
Maandag 3 december 2018: Jong FC Utrecht – FC Den Bosch
Vrijdag 25 januari 2019: Jong FC Utrecht – RKC Waalwijk
Vrijdag 8 februari 2019: Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles 
Vrijdag 29 maart 2019: Jong FC Utrecht – Sparta Rotterdam
Vrijdag 5 april 2019: Jong FC Utrecht – Almere City FC
 
De partijen van Jong FC Utrecht die worden gespeeld op Sportcomplex Zoudenbalch:
Vrijdag 7 september 2018: Jong FC Utrecht – Jong PSV
Vrijdag 2 november 2018: Jong FC Utrecht – Roda JC Kerkrade
Vrijdag 14 december 2018: Jong FC Utrecht – FC Dordrecht
Zondag 13 januari 2019: Jong FC Utrecht – Jong AZ
Maandag 25 februari 2019: Jong FC Utrecht – TOP Oss
Maandag 4 maart 2019: Jong FC Utrecht – Telstar 
Vrijdag 15 maart 2019: Jong FC Utrecht – FC Eindhoven
Maandag 22 april 2019: Jong FC Utrecht – FC Volendam
Vrijdag 26 april 2019: Jong FC Utrecht – Helmond Sport