Tijdens de Open Dag van FC Utrecht zijn de nieuwe thuis-, uit én derde shirts verkrijgbaar, worden de spelers gepresenteerd in Stadion Galgenwaard, zijn er tal van optredens van bekende artiesten op het voorplein. En nog veel meer natuurlijk, zoals bijvoorbeeld leuke stands van sponsors van FC Utrecht. FCUtrecht.nl maakte alvast een overzicht voor je.

Zorg van de Zaak
Je hebt het filmpje vast al wel gezien: veel FC Utrecht-prominenten wensen FC Utrecht succes in het nieuwe seizoen. Bij de stand van Zorg van de Zaak kun jij jouw #SupportFCUtrecht boodschap achterlaten. Daarmee maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

Tele2
Wil jij de spelerspresentatie op de Open Dag bekijken vanuit de dug-out? Gewoon omdat het kan? Maak op de Open Dag een supervette 3D spingif bij de stand van Tele2, laat je naam achter en wie weet word jij omgeroepen door de pleinpresentator John Schaap om plaats te nemen op de dug-outstoel van jouw favoriete speler.

HiKOKI
Doe mee aan de Boor Challenge en maak kans op mooie HiKOKI-prijzen! Oh, en loop zeker ook even binnen in de HiKOKI-touringcar: een showroom op wielen!

HORNBACH
In de pop-up store van HORNBACH kun je, in letterlijke zin, een goal maken. Voor de materialen wordt gezorgd en je mag je zelfgemaakte goal natuurlijk meenemen naar huis. Voor de eerste 100 Seizoenkaarthouders van FC Utrecht die zich tussen 12.00 en 14.00 uur melden mét hun nieuwe Seizoenkaart bij de pop-up store, wordt ter plekke het persoonlijke naamkaartje gegraveerd. Na de spelerspresentatie mogen zij dan zelf hun naamplaatje op hun eigen plekkie bevestigen. Uniek!

Arval
Twee racesimulators staan opgesteld in de pagodetent van Arval. Ieder uur wordt de snelste racer beloond met een leuke FC Utrecht-prijs.

Henri & Herman
Een voetbal in een cabriolet schieten. Klinkt als een makkie? Probeer het maar eens! Schiet je raak, dan scoor je een toffe prijs!

Rabobank
Beat the Pro! Denk jij dat je FC Utrecht’s eSporter Danny Hazebroek kunt verslaan? Dit is je kans!

FC Utrecht@Work
Supporter van FC Utrecht en op zoek naar een leuke baan? Dan moet je bij FC Utrecht@Work zijn!