Meer dan duizend Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben nog voordat de maand is aangebroken waarin de Eredivisie van start gaat, al een vrijkaartje voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen geregeld voor een introducee. Op de Zuidtribune worden op zondag 19 augustus bij FC Utrecht – PEC Zwolle vooralsnog de meeste nieuwe gezichten verwacht.

Tot nu toe bestelden 402 FC Utrecht-supporters met een Seizoenkaart voor de Zuidtribune een vrijkaartje voor een introducee. Er zijn 314 Bunnikside-Seizoenkaarthouders die dat deden. Voor de Cityside zijn inmiddels 217 introduceetickets aangevraagd en voor de Noordtribune 165.

Op het tribunevak K zijn tot nu toe de meeste Seizoenkaarthouders te vinden die een introducé meenemen naar het duel met PEC Zwolle: 110. Ook op het erepodium in de huidige tussenstand: vak X (91 introducees) en vak Y (82).

Via e-mail hebben alle Seizoenkaarthouders van FC Utrecht informatie ontvangen over hoe zij een introducee kunnen meenemen. Heb je er geen e-mail over ontvangen maar wil je wel graag van deze kans gebruikmaken? Stuur dan even een mailtje naar ticketing@fcutrecht.nl