De presentatie van de spelers en trainers tijdens de Open Dag van FC Utrecht wordt dit jaar verzorgd door Korneel Evers. De spelerspresentatie vindt, evenals afgelopen seizoen, plaats in Stadion Galgenwaard. Het belooft één van de hoogtepunten te worden van de Open Dag van FC Utrecht op zaterdag 4 augustus.
 
Korneel Evers is bekend van de rollen die hij vertolkte in onder meer de films Feuten: Het Feestje, Verknipt en De Heineken Ontvoering. De prominente supporter van FC Utrecht, die verknocht is aan zijn plekkie op de Cityside, speelde bovendien in televisieseries als Van God Los, Flikken Maastricht en Penoza.
 
In het RTV Utrecht-programma Een Berg Sport geeft hij sinds vorig seizoen wekelijks een ode, altijd gerelateerd aan FC Utrecht. Tijdens de afgelopen jaargang droeg Evers ook op de middenstip van Stadion Galgenwaard een ode voor.