FC Utrecht heeft voor het eerst in de 48-jarige historie van de club een officiële bouwpartner aan zich gebonden: HORNBACH. Samen met FC Utrecht en haar achterban wil HORNBACH bouwen aan successen. De projectbouwmarkt steekt direct de handen uit de mouwen en personaliseert de stoelen van Seizoenkaarthouders op de Cityside, Noord- en Zuidtribune. Hiermee geven FC Utrecht en HORNBACH erkenning aan de trouwe supporters.
 
Tijdens de Open Dag van FC Utrecht, op zaterdag 4 augustus, worden vanaf 12.00 uur bij de pop-up store van HORNBACH, de naambordjes gegraveerd van de eerste 100 Seizoenkaarthouders die zich daar melden. Deze Seizoenkaarthouders krijgen de exclusieve mogelijkheid om op de Open Dag met een eigen naambordje hun stoel te personaliseren. “Wel zelf natuurlijk. Want de mooiste projecten, die maak je zelf”, zegt Louis Köhler, Vestigingsmanager van HORNBACH Nieuwegein, overtuigd.
 
“Voor de overige Seizoenkaarthouders die vóór of op de Open Dag voor de Cityside, Noordtribune en Zuidtribune zijn of haar seizoenkaart aanschaffen voor het seizoen 2018/2019, knappen wij samen met HORNBACH deze klus op”, verduidelijkt Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht. “Vanaf de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op zondag 19 augustus tegen PEC Zwolle is het eigen plekkie van Seizoenkaarthouders van FC Utrecht daardoor nóg meer hun eigen plekkie, dankzij het persoonlijke naamplaatje.”
 
Op de Bunnikside zijn stoelen ongenummerd. FC Utrecht en HORNBACH zijn nog in gesprek over een alternatieve invulling voor deze tribune, zodat ook de supporters daar, erkenning krijgen voor hun jarenlange steun.