Een taxiritje was nog nooit zo leuk! Tot en met maandag 20 augustus rijden in Utrecht en omstreken twee FC Utrecht-taxi’s rond. Spot jij één van de taxi’s? Dan maak je kans op leuke prijzen!
 
Sinds afgelopen dinsdag zijn de twee FC Utrecht-taxi’s aan het rondrijden door Utrecht en omstreken. Spot jij één van de FC Utrecht-taxi’s en lukt het je er een foto van te maken waarop de taxi volledig zichtbaar is? Post ‘m dan op Instagram, Twitter of Facebook en gebruik de hashtag #fcutrechttaxi om kans te maken op de volgende prijzen!*
 
-1 x FC Utrecht-thuisshirt 2018/2019
-1 x FC Utrecht derde shirt 2018/2019
-1 x 2 tickets voor PSV – FC Utrecht, dé openingspot van seizoen 2018/2019
-1 x 2 tickets voor FC Utrecht – PEC Zwolle, dé eerste thuiswedstrijd van het seizoen
 
Heb jij een Seizoenkaart van FC Utrecht en heb je die vóór 13 augustus besteld of verlengd? Dan maak je kans om samen met 2 vrienden voorafgaand aan FC Utrecht – PEC Zwolle door de FC Utrecht-taxi thuis te worden opgehaald. De taxi brengt je dan naar Stadion Galgenwaard en brengt je na de pot natuurlijk ook weer thuis.
 
*Veiligheid voor alles! Maak alleen een foto als je op dat moment niet actief deelneemt aan het verkeer!