FC Utrecht heeft in het familiebedrijf Gassan de Official Timekeeper voor de aankomende twee seizoenen gevonden. Gassan, een bedrijf met veel passie voor voetbal, zal zichtbaar zijn op de grote videowalls in Stadion Galgenwaard, op de LED-boarding en in de businessclub van FC Utrecht.
 
“FC Utrecht maakt op vele fronten stappen; zowel binnen de lijnen als buiten het veld”, aldus CEO Benno Leeser van Gassan. “Het is een club met ambitie en wij vinden het mooi om daar met ons bedrijf in mee te gaan. We kijken erg uit naar de samenwerking.”
 
“Het partnership met Gassan is er één waarop we trots zijn”, aldus Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht. “We mogen het gerust beschouwen als een succes dat we zo’n prachtig merk aan onze club kunnen verbinden en heten Gassan van harte welkom bij FC Utrecht en de businessclub van FC Utrecht.”

Over GASSAN
Het hoofdkantoor GASSAN Diamonds is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oorspronkelijk door stoom aangedreven diamantslijperij, gebouwd in 1879. Jaarlijks wordt het bedrijf  bezocht door ca 400.000 bezoekers. In 2013 is GASSAN verkozen tot Beste Familiebedrijf van Nederland door de Stichting Familie Onderneming, in samenwerking met KPMG. Het bedrijf concentreert zich nog steeds voornamelijk op het slijpen van diamanten, de groothandel en  detailhandel in gezette en losse geslepen diamanten, gouden juwelen en horloges. In Nederland heeft GASSAN diverse verkooppunten waaronder het hoofdkantoor GASSAN Diamonds en de grootste juwelierswinkel van Nederland, GASSAN Dam Square. GASSAN Schiphol is één van de grootste concessionarissen van de luchthaven Schiphol met diverse verkooppunten achter de douane en één winkel in Schiphol Plaza, het winkelcentrum van de luchthaven. GASSAN presenteert haar collecties ook in diverse winkels op Changi Airport Singapore.