FC Utrecht speelt op vrijdag 6 juli een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ross County. Het treffen met de Schotten wordt gespeeld bij DHSC. De bal gaat die dag op Sportpark Thorbeckelaan om 19.00 uur rollen. Tickets zijn vanaf online verkrijgbaar en kunnen bovendien worden aangeschaft in de FC Utrecht Fanshop en op de wedstrijddag vanaf 17.30 uur aan de kassa’s in Ondiep.

Een kaartje voor FC Utrecht – Ross County kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen en 65-plussers.

Ross County sloot afgelopen seizoen de rij in de Schotse Premiership en komt in deze jaargang dus uit in de zogeheten Championship; het tweede niveau van de voetbalpiramide in Schotland. De ploeg die in 2016 nog de Schotse League Cup won mikt op een snelle terugkeer op het hoogste podium.

FC Utrecht spart voordat het de Schotten treft met Desto (woensdag, 19.00 uur).