Vanaf komend seizoen treedt Vendrig uit IJsselstein toe tot de FC Utrecht Business Club. Middels meerdere seats in de Real Estate & Building Lounge én zichtbaarheid op het interne tv-circuit van Stadion Galgenwaard zal Vendrig in het seizoen 2018-2019 de samenwerking met FC Utrecht Business vormgeven.

FC Utrecht Business is verheugd Vendrig te mogen verwelkomen binnen het zakelijk netwerk. Commercieel Directeur Martijn Standaart: "Vendrig is evenals FC Utrecht erg ambitieus en sterk groeiende. Het bedrijf kan zich identificeren met de mentaliteit van onze volksclub, dat is natuurlijk fantastisch om te horen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!"
 
Vendrig zal seats nemen in de Real Estate & Building Lounge van Stadion Galgenwaard. Rudolf Vendrig, mede-eigenaar en algemeen directeur bij Vendrig, is blij met het partnership: "FC Utrecht is een club waar altijd met strijd en passie wordt gevoetbald en die daarnaast nuchter en met realiteitszin wordt geleid. Dat past bij Vendrig en daarom willen wij ons graag aan FC Utrecht verbinden."

Vincent Nibbering, key accountmanager bij het IJsselsteinse bedrijf, vult aan: "Met deze samenwerking willen we ons zakelijk én maatschappelijk netwerk verder uitbouwen, waarbij er een win-winsituatie ontstaat voor beide partijen. Ook spelen Vendrig en FC Utrecht een verbindende factor binnen de provincie Utrecht op sociaal vlak (als prominente werkgevers in de regio) en economisch vlak (toegevoegde waarde bieden aan het bedrijfsleven in de regio)."

Familiebedrijf Vendrig uit IJsselstein biedt sinds 1960 de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten voor branches binnen het MKB en MKB+ segment. Vendrig adviseert en begeleidt in het volledige proces: de aanschaf, het onderhoud en het beheer. Zo houdt Vendrig het fris en veilig.

Via www.vendrig.nl kunt u meer informatie vinden over het nieuwste lid van FC Utrecht Business.