FC Utrecht speelt op donderdag 2 augustus een vriendschappelijke wedstrijd tegen Levante. Het treffen met de Spanjaarden begint die dag om 19.00 uur in Stadion Galgenwaard. De kaartverkoop voor de partij tegen de ploeg uit de hoogste divisie van Spanje vangt zaterdag aan.

Voor de oefenmatch FC Utrecht – Levante zijn kaarten verkrijgbaar voor de Zuidtribune (lange zijde) en Bunnikside (korte zijde). Tickets kosten 10 euro per stuk voor volwassenen en zijn á 5 euro verkrijgbaar voor jeugd tot 16 jaar en 65-plussers.
Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree en ontvangen per e-mail informatie over hoe zij hun gratis toegangsbewijs voor het treffen met Levante kunnen bemachtigen.

Levante eindigde afgelopen seizoen als nummer 15 in de ijzersterke Spaanse La Liga. De ploeg uit Valencia slaagde er de voorbije jaargang tot twee keer toe in Real Madrid in bedwang te houden. In Madrid werd het 1-1, in Valencia eindigde het treffen met De Koninklijke in 2-2.