De ploeg van trainer/coach Jean-Paul de Jong vloog gisteren vanuit Düsseldorf naar Salzburg om vanuit daar met de bus door te reizen naar Schloss Mühldorf, het hotel waar FC Utrecht zal verblijven.

Met de spelersbus vertrok het team uit de Domstad richting het vliegveld van Düsseldorf. Na het inchecken van de koffers en al het andere materiaal was het tijd om even tot rust te komen. Tijd voor een hapje en drankje, nog even lekker muziek luisteren of discussiëren over de megatransfer van Cristiano Ronaldo.

Na een korte vlucht kwam de ploeg aan in Salzburg. Rustig wachten op de koffers? Nee dat zat er niet in voor Cyriel Dessers. Die haastte zich naar een bankje om samen met Willem Janssen op een mobieltje te kijken naar de kwartfinale van het WK tussen Frankrijk en België. De wedstrijd eindigde, helaas voor Dessers, in een 1-0 overwinning voor Frankrijk.
 
Per bus vervolgde FC Utrecht de weg naar Schloss Mühldorf. Daar zal de ploeg vandaag om 11:00 de eerste training afleggen.