In FC Social blikken we elke week op maandag terug op het afgelopen weekend. Hoe? Door een blik te werpen op de social media-posts van de spelers van FC Utrecht. Dat de eerste oefenpot van het seizoen er één was waar menigeen naar uitkeek, bleek nog maar eens.

Voor de Deense spits Simon Makienok voelde het duel met DHSC als een frisse duik. Precies 8 minuten stond hij op het veld, en toen al had hij 2 keer gescoord! ‘What a feeling’, Twitterde de boomlange aanvaller.

Ook op Instagram deelde Makienok het goede gevoel dat hij overhield aan de 9-1 zege op DHSC met zijn volgers: 

'Eén beeld zegt meer dan duizend woorden', moet Patrick Joosten gedacht hebben. Op Instagram publiceerde hij een actiefoto van de partij tegen DHSC.

'Het seizoen is begonnen!!', aldus Urby Emanuelson op Instagram.

Overigens is ook voor Jong FC Utrecht het seizoen alweer begonnen. Wedstrijden speelden de beloften nog niet; maar er werd wel getraind. Redouan El Yaakoubi deelde foto's van een training met zijn volgers: