Na een dag reizen konden vandaag de voetbalschoenen uit de kast worden gehaald en de ballen worden opgepompt: het was tijd om te trainen! 

De bal ging vandaag eindelijk rollen in Mühldorf. Na een lange reisdag is dat ook wel zo prettig voor de manschappen van trainer/coach Jean-Paul de Jong. Ver lopen naar het trainingsveld? Nee dat hoeft gelukkig niet! Het gladgestreken voetbalveld ligt pal naast het hotel waar FC Utrecht deze week verblijft. Na het ontbijt is het voor de spelers een kwestie van omkleden en ze kunnen gelijk al aan de bak.

Een training op het veld bij Schloss Mühldorf toont een prachtig beeld. De spelers van FC Utrecht die hun warming up aan het doen zijn, op de achtergrond het idyllische kerkje van het hotel en met daarachter het mooie landschap van Oostenrijk. Mühldorf is een prachtige plek waar het team van trainer/coach Jean-Paul de Jong kan verblijven. Morgen zal het team weer twee trainingen afleggen. Vrijdag staat het duel tegen Red Bull Salzburg op het programma. 

Wil jij alles volgen van FC Utrecht op trainingskamp? Via onze Instagram brengen we je dagelijks updates vanuit Oostenrijk. Op IGTV en op YouTube wordt er elke dag een 'Daily' geplaatst, waarin FCUtrecht.nl je volledig up-to-date houdt van alle ontwikkelingen in Oostenrijk.