Vandaag stond de eerste oefenwedstrijd op het programma voor het team van trainer/coach Jean/Paul de Jong. In het BWT Arena Mondseeland nam FC Utrecht het op tegen FC Red Bull Salzburg, het duel eindigde in een nipte 0-1 nederlaag. Na afloop van die wedstrijd sprak FCUtrecht.nl met trainer/coach Jean-Paul de Jong. 

"Deze wedstrijd hebben we goed met elkaar doorstaan", begint trainer/coach Jean-Paul de Jong zijn nabeschouwing op de wedstrijd. "Wij wisten dat FC Red Bull Salzburg een topploeg is, maar eigenlijk zijn we vooral met onszelf bezig geweest omdat we deze wedstrijd willen gebruiken om fysiek en mentaal sterker te worden en om aan onze speelwijze te werken." Toch is De Jong niet geheel ontevreden over de wedstrijd. "Als je ziet dat we nog mogelijkheden creëren tegen een Red Bull Salzburg, ja dan is het jammer dat we onszelf niet beloond hebben." 

Bekijk hieronder het hele interview met Jean-Paul de Jong.