FC Utrecht speelt op donderdag 2 augustus een vriendschappelijke wedstrijd tegen Levante. Het treffen met de Spanjaarden begint die dag om 19.00 uur in Stadion Galgenwaard. Voor deze wedstrijd is een speciaal Business Arrangement te boeken, zowel voor leden van FC Utrecht Business als voor niet-leden.

’t Wed & Waard Lounge in Spaanse sferen
In de ’t Wed & Waard Lounge van Stadion Galgenwaard wordt deze avond – in samenwerking met huiscateraar Maison van den Boer - een Spaans arrangement aangeboden. Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt u een lichte maaltijd, terwijl drank (Hollands gedestilleerd) is inbegrepen van 1,5 uur voor, tot 1,5 uur na afloop van de wedstrijd. Tevens is een stoel op de Business tribune inbegrepen.

Een kaart voor de ’t Wed & Waard Lounge voor deze wedstrijd kost € 65,- (exclusief BTW). De overige hospitality-ruimtes in Stadion Galgenwaard zullen deze dag gesloten blijven.

Bestellen kaarten
Business kaarten kunnen besteld worden via uw Accountmanager van FC Utrecht Business. Een andere mogelijkheid is contact opnemen met FC Utrecht Business. Dit kan telefonisch of per e-mail.
Telefoon: 030 888 5583
E-mail: business@fcutrecht.nl 

De Business kaarten worden als E-ticket verstrekt.

Informatie voor skyboxhouders
Skyboxhouders hebben gratis toegang tot deze vriendschappelijke wedstrijd. Zij kunnen – op aanvraag bij de Accountmanager – het aantal toegangstickets ontvangen waar men contractueel recht op heeft.  Bovenstaande geldt niet voor Business Club leden die stoelen afnemen in de Thematische skyboxen van Stadion Galgenwaard.

Primera Divisionist Levante
Levante eindigde afgelopen seizoen als nummer 15 in de ijzersterke Spaanse La Liga. De ploeg uit Valencia slaagde er de voorbije jaargang tot twee keer toe in Real Madrid in bedwang te houden. In Madrid werd het 1-1, in Valencia eindigde het treffen met De Koninklijke in 2-2.