Jong FC Utrecht reist vandaag (zaterdag) af naar Eindhoven. In de Lichtstad spelen de Utrechtse beloften tegen Jong PSV. Op De Herdgang gaat de bal om 13.00 uur rollen.

In aanloop naar de competitiestart in de Keuken Kampioen Divisie speelt de ploeg van trainer/coach Robin Pronk zes vriendschappelijke wedstrijden. Het treffen met Jong PSV is de eerste in die reeks, die verder bestaat uit Sparta Nijkerk-uit (14 juli), Jong NEC-thuis (18 juli), FC Schalke 04 II-uit (31 juli), Almere City FC-thuis (3 augustus) en een ontmoeting met TOP Oss (neutraal terrein, 10 augustus).

Het duel met de Eindhovenaren zou voor de nodige spelers hun debuut voor Jong FC Utrecht kunnen betekenen. De entree op De Herdgang is vanmiddag vrij. De mediacrew van FC Utrecht is ook van de partij in Eindhoven. Updates over de oefenpartij krijg je via de sociale mediakanalen van FC Utrecht.