De Raad van Commissarissen van FC Utrecht maakt bekend dat Annemarie Kaemingk is toegetreden tot de RVC als opvolger van Frans Snijders. Frans Snijders zijn laatste termijn als commissaris is per 1 juli j.l. verlopen.

Paul Verhoeff, voorzitter RVC FC Utrecht hierover: ‘’Tijdens de laatste RVC vergadering hebben we al een voorproefje genomen op het formele afscheidsdiner voor Frans Snijders binnenkort. Afgelopen 10 jaar heeft Frans zich enorm ingezet voor het reilen en zeilen van de club, namens de hele club willen wij hem hiervoor danken. Hij zal de geschiedenisboeken ingaan als de persoon die in 2008 als intermediair heeft opgetreden tussen de toenmalige stichting FC Utrecht en Frans van Seumeren als toetredende grootaandeelhouder.

De Raad van Commissarissen is verheugd met de benoeming van Annemarie Kaemingk. Annemarie is zeer betrokken bij de club, onder meer door haar werk voor de stichting FC Utrecht Maatschappelijk. Wij kijken vol vertrouwen uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking”, aldus Paul Verhoeff