Aanstaande zaterdag speelt FC Utrecht een oefenduel tegen DHSC. Bij de club uit de wijk Ondiep treft de ploeg van trainer/coach Jean-Paul de Jong een oude bekende. Rodney Sneijder heeft er één seizoen opzitten bij DHSC en staat aan de vooravond van jaargang twee bij zijn jeugdclub. 

"Ik heb er zin in", reageert Rodney Sneijder op de vraag of hij er al naar uitkijkt om het zaterdag op te nemen tegen FC Utrecht. "We zijn nu weer lekker aan het trainen en ons aan het voorbereiden op een leuke wedstrijd zaterdag." Sneijder voelt zich prettig bij DHSC. "Ik kom hier uit de buurt, ik ben hier geboren en getogen. Ik heb het naar mijn zin en ik heb plezier, dat is voor mij het belangrijkste." Check hieronder het hele interview!

Aanstaande zaterdag wordt er om 14:30 afgetrapt aan de Thorbeckelaan in Utrecht.