Oud FC Utrecht komt morgen (zaterdag) in actie in Soest. Daar, op het terrein van SO Soest, sparren de Utrechtse ex-profs vanaf 14.30 uur met het Soester Elftal.

De oud-spelers van FC Utrecht treffen een samengestelde ploeg waarin spelers uitkomen van SO Soest, vv ’t Vliegdorp, SEC en VVZ’49. Het was de bedoeling dat ook vv Hees enkele voetballers zou afvaardigen aan het Soester Elftal, maar vanwege het feit dat vv Hees op diezelfde dag de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde klasse speelt, ontbreken zij.

Namens Oud FC Utrecht zijn in Soest in elk geval van de partij:
Stefan Postma, Marcel Liesdek, Robert Roest, Ab Plugboer, Etienne Shew-Atjon, Wouter Jansen, Erik Willaarts, Etienne Kelders, Mark Verkuijl, Marc Verroen, Ali Boussaboun en Dennis van der Steen.

De selectie van het Soester Elftal van trainer Henk van Asch:
Jaime Hensen, Jorney Kappenberg, Gido de Hiep, Hessel de Goeij, Thijs Janmaat (allen SO Soest), Jeffrey Huyboom, Michael Muylwijk, Arjen Timmerman (allen vv ’t Vliegdorp), Hidde Reitsma, Saddy de Koning, Ruben de Goede, Levi Parinussa, Thijs Volmer, Bjorn Frohlich (allen VVZ’49), Stefan Jak, Mike van Zetten, Daniël Groen en Jordy Meerding (allen SEC).