Afgelopen maandag vond de eerste training van de FC Utrecht-selectie onder leiding van trainer Jean-Paul de Jong plaats. Hiermee is het nieuwe seizoen officieel begonnen. Ook FC Utrecht Business heeft het nieuwe seizoen afgetrapt. Gistermiddag organiseerde FC Utrecht Business een lunch voor bedrijven die richting seizoen 2018-2019 zijn toegetreden tot de Business Club.

De FC Utrecht Business Club heeft al bijna 50 nieuwe bedrijven mogen verwelkomen voor het nieuwe seizoen. Ruim 20 van deze bedrijven kwamen gisteren bij elkaar in Stadion Galgenwaard voor een kennismakingslunch. “Wij willen nieuwe Business Club leden in een warm bad terecht laten komen”, aldus Sales Manager van FC Utrecht Business René Vermeend. “Dat is de reden dat we hen hebben uitgenodigd in het stadion en hen hebben meegenomen in het verleden, het heden en de toekomst van onze club.”

In de kleedkamer van FC Utrecht heette het commerciële team van de FC iedereen welkom en werd het glas geheven op een succesvol seizoen, zowel op zakelijk als sportief gebied. Gert Kruys, oud-speler en huidig ambassadeur van FC Utrecht Business, gaf de Business Club Leden vervolgens een uniek inkijkje in de voorbereiding van spelers op een wedstrijd.

Het gezelschap verplaatste zich daarna naar de Business Lounge van Stadion Galgenwaard voor een lunch, bereid door huiscateraar Maison van den Boer. Tevens werd er een voorbeschouwing op het sportieve én zakelijke seizoen 2018-2019 gegeven. Toen was het woord aan de nieuwe Business Club leden. Zij kregen allemaal één minuut de tijd om zichzelf én hun bedrijf voor te stellen aan de aanwezigen, waarna al direct de eerste contacten werden gelegd.

“Fijn om op deze manier welkom te worden geheten. Mooi om alvast de eerste contacten te hebben gelegd met andere nieuwe leden van FC Utrecht Business. Ik kijk uit naar de start van het seizoen!”, aldus Bernard de Vries van Modiforce B.V.

FC Utrecht Business heet alle nieuwe leden van harte welkom en wenst hen een mooi seizoen toe!