FC Utrecht zoekt voor haar jeugdspelers gastgezinnen. 

Wat zoeken we?
We zoeken een ruime kamer met bed, bureau, zitplek en bewoners die de juiste zorg kunnen bieden. Daarnaast vanzelfsprekend ook een douche faciliteit. Onze speler zal verder graag kunnen ontbijten, lunchen en avondeten. Sommige spelers zullen er van maandag tot en met vrijdag zijn, anderen misschien minder dagen. Overdag zullen zij naar school gaan of trainen.
 
Wat kunt u van FC Utrecht verwachten?
Een onkostenvergoeding, twee seizoenkaarten en begeleiding vanuit de club.

Interesse?
Neem dan contact op met Ferdi ten Ham, Hoofd Spelersbegeleiding van FC Utrecht. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om nader kennis te maken en het protocol te bespreken. Kent u nou iemand die hier voor open staat? Ook dan kan men een mail sturen naar naar f.tenham@fcutrecht.nl om de interesse kenbaar te maken.