FC Utrecht O12 heeft het Semmy Tournament in Woerden gewonnen. Na gedisciplineerde en soms overtuigende overwinningen tegen Excelsior, Esto en FC Den Bosch was een gelijkspel tegen Roda JC in de laatste poulewedstrijd genoeg om de finale te bereiken. Deze werd gespeeld tegen PSV en dankzij een goede start werden de Eindhovenaren direct teruggedrongen op eigen helft. Dit leverde meteen naar wat later bleek de winnende goal van Cheveyo op. Er ontstonden in een goede en spannende finale voor beide ploegen nog een paar mooie kansen, maar uiteindelijk trok FC Utrecht terecht aan het langste eind. Dit was voor het hele team een mooie afsluiting van een leerzaam seizoen!

Uitslagen
FC Utrecht - Excelsior Rotterdam 1-0
FC Utrecht - Esto 2-0
FC Utrecht - FC Den Bosch 1-0
FC Utrecht - Roda JC 0-0
FC Utrecht - PSV 1-0