Het concept lag er al, maar nu is het speelschema van Eredivisiejaargang 2018/2019 ook definitief. Het nieuwe voetbalseizoen zal voor FC Utrecht beginnen met een uitwedstrijd in Eindhoven tegen landskampioen PSV. 

Op 11 augustus om 20:45 uur zal het fluitsignaal klinken waarmee het nieuwe seizoen van FC Utrecht wordt afgetrapt. De ploeg van trainer/coach Jean-Paul de Jong neemt het dan op tegen PSV.

In speelronde 6 staat de topper te wachten tegen Feyenoord. In de laatste wedstrijd voor de winterstop neemt FC Utrecht het op tegen Ajax. De eerste ontmoeting van FC Utrecht met één van de promovendi zal plaatsvinden op zaterdag 1 september. Op die dag reist FC Utrecht af naar Limburg voor een wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De laatste keer dat deze twee ploegen elkaar in competitieverband troffen was in maart 2002. Twee weken later speelt FC Utrecht in Stadion Galgenwaard tegen Eredivisie-debutant FC Emmen. FC Utrecht eindigt het seizoen met een uitwedstrijd tegen Ajax.

Bekijk HIER het hele speelschema van FC Utrecht voor het seizoen 2018/2019.