Verdediger Dario Dumic verlaat de Domstad om zijn carrière op huurbasis voort te zetten bij Dynamo Dresden. Het komende seizoen zal de verdediger uitkomen op het tweede niveau in Duitsland. Bij zijn huurcontract is een optie tot koop bedongen. 
 
De robuuste verdediger uit Bosnië en Herzegovina maakte afgelopen zomer vanuit NEC Nijmegen de overstap naar de FC uit de Domstad. Dumic kwam bij FC Utrecht tot 18 wedstrijden in het eerste en deed 3 wedstrijden mee bij Jong FC Utrecht. 
 
“Voor Dario is het noodzakelijk om meer minuten te kunnen maken om zijn plek bij het nationale team van Bosnië en Herzegovina te behouden. Dit perspectief kan Dynamo Dresden hem op dit moment meer bieden dan FC Utrecht", aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “De tweede Bundesliga is een sterke competitie waarin hij zichzelf kan laten zien. Wij wensen Dario erg veel succes het komend seizoen bij zijn nieuwe club.”