Mikki van Sas is uitgenodigd voor het tweeluik van Oranje Onder 14 tegen de leeftijdsgenoten van Japan. 

De doelman van FC Utrecht O15 mag op uitnodiging van trainer Maurice Hagebeuk zich melden bij Oranje. Zij zullen in vier dagen tijd twee keer spelen tegen de leeftijdsgenoten van Japan. De wedstrijden worden in Hattem afgelegd.

De selectie van Oranje onder 14 voor het duel tegen Japan onder 14:
Nassef Chourak (ADO Den Haag), Amourricho van Axel Dongen (Ajax), Julian Brandes (Ajax), Ibrahima Camara (Ajax), Tristan Gooijer (Ajax), Loed Klaasen (Ajax), Raphaël Sarfo (Ajax), Prince Aning (Ajax), Maxim Dekker (AZ), Wouter Goes (AZ), Tymen Niekel (AZ), Rome Jayden Owusu-Oduro (AZ), Bayron Strijdonck (AZ), Mikki van Sas (FC Utrecht), Jamal Ourhis (Feyenoord), Sohayb el Battah (NAC Breda), Ilyas El Moussaoui (NAC Breda), Iggy Houben (PSV), Livano Comenencia (PSV), Mateja Milovanovic (Sparta Rotterdam), Abdul Aziz Sesay (Vitesse), Koen Jansen (NEC/FC Oss)