Het was opnieuw uitstekend weer maar ondanks de fijne voetbalomstandigheden is FC Utrecht O12 niet goed uit de vakantieperiode gekomen. Met name in het tweede blokje maakte FC Utrecht een slappe en gelaten indruk. Met name bij de spelhervattingen waren niet alle spelers alert. Tegenstander NAC Breda was daarom duidelijk de bovenliggende partij. Gelukkig heeft FC Utrecht in het laatste deel van de wedstrijd laten zien dat het toch wil strijden voor de winst. Er werd vroeger druk gezet en spelers waren directer betrokken bij de onderlinge duels. Hierdoor werd de bal veel makkelijker veroverd en werden er in de tegenaanval genoeg kansen gecreëerd. Helaas was het al te laat en moest FC Utrecht achterin ruimte weggeven, waardoor NAC Breda ook nog een paar keer kon profiteren. De thuisploeg haalde daarmee dan ook een verdiende overwinning binnen. FC Utrecht zal volgende week weer scherper voor de dag moeten komen om een resultaat neer te zetten. Voor nu heeft de vakantieperiode ongewenst ook de overwinningsreeks van O12 onderbroken.

Uitslag
Blok 1: 1-1 / 1-1
Blok 2: 1-0 / 2-0
Blok 3: 0-1 / 2-0
Blok 4: 3-2 / 3-1
Totaal: 13-6