Op zaterdag 26 mei speelde FC Utrecht Onder 15 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Met een temperatuur van 30 graden stond de uitwedstrijd tegen Almere City op het programma. FC Utrecht mocht aantreden in het stadion van de club die bijna naar de eredivisie was gepromoveerd.

FC Utrecht wilde de wedstrijd winnen en dat zag je goed, omdat het vol op de aanval ging. Hierdoor was de eerste helft wat slordig. Gelukkig was de keeper Mikki van Sas niet onder de druk van de warmte en pakte twee kansen goed. Daar tegenover haalde Mees Rijks nog verwoestend uit, maar helaas landde de bal op de lat. Het bleef deze wedstrijd ook 0-0.

De tweede helft voerde de trainer Ferdi Vierklau een aantal wissels door, zodat iedereen kon spelen in deze laatste wedstrijd. Ook de tweede helft werd er vol op de aanval gespeeld. De eerste goal viel snel, na een mooie actie van Juruël Bernadina, die de bal laag voor gaf, Stan Wassenaar maakte de goal met een sliding. Daarna volgde goals van Juruël Bernadina (3x in totaal), Ky-Mani van Gönter met een solo van eigen helft, Kjeld van den Hoek met een kopbal uit een corner. De einduitslag was 0-6 voor FC Utrecht en daarmee werd een mooi seizoen met mooie reizen, goede ontwikkeling en een trainerswissel, goed afgerond.